2014. március 25., kedd

Bizzle - Elnyel a sötétség!

Sziasztok!
Illene mondani valamit.Szóval egy újabb "HeartBreaker elereszti a fantáziáját " sztori. Vagy valami olyasmi. Jelenleg fejben le van vezetve az egész történet. Minden pillanatban eszembe jut hozzá valami apró kis szál. Valami amitől egészebb lesz. Szóval remélem be tudom majd fejezni. Justin Bieber áll ismét a főkarakterem szerepében. Bár többnyire csak Bizzlenek fogja hívni mindenki.De ez már a címből is kiderült.
A női főszereplőm pedig *dobpergés* Lucy Hale. A történetben is Lucyként fogjuk ismerni ugyanis valahogy ez a név illik a karakterére is. A helyi rossz fiú és a csendes, visszahúzódó lány. Lesz itt még kavarodás! 
Apropó. Egyelőre nem lehet feliratkozni.A blogger nem akarja azt amit én akarok. Nem rakja be a menüt oldalra. Nem tudom,hogy mi lehet a baja. Viszont igyekszem megoldani. Remélem sikerül majd. 
De most már csöndben maradok, úgy sem tudnék többet mondani. A fecsegésem helyett jöjjön inkább a lényeg és az igazán fontos szavak:
Justin Bieber [ Bizzle ]
Prológus 
A börtön szívás. Bár ezt nem hiszem, hogy taglalni kellene. Egy rohadt matrac, egy csap és a rácsok. Megőrjítő. Úgy éreztem magamat azokban a nyavalyás hónapokban mint egy bezárt vad. Egy vad, akinek nincs ereje kitörni sem lehetősége. Semmi mást nem tehettem. Lakoltam a bűneimért melyeket valójában nem is én követtem el. Ültem és vártam. Ennyi jutott számomra.
Persze, nem mintha ártatlan bárány lennék. Én is ott voltam. Nem éppen beszámítható állapotban ültem be az egyik haverom mellé a kocsiba. Sokkal nagyobb bűnöket is elkövettünk már. Valahogy az ittas vezetés nem hatott meg. Sem engem, sem őt. Nem riadtunk vissza a drog kereskedelemtől sem és az illegális fegyvertartás sem késztetett félelemre. Ez Los Angeles. Az angyalok városa már régen nem tiszta. Itt a romlott emberek és az erkölcstelenség hódít. Vagy tiporsz, vagy téged tipornak el. Nincs más választás.
Most viszont mégis boldog voltam ahogy kiléptem az utcára. Ugyan abban a ruhában lépkedtem a börtöntől mint amiben jöttem. Illetve hoztak, hisz nem önszántamból porosodtam itt majdnem fél évig. Istenem! Már majdnem elfelejtettem mennyire jó érzés szabadnak lenni, hogy mennyire kibaszottul jól esik mély levegőt venni és csak állni, hagyni, hogy a nap melengessen.
Erőt kellett vennem magamon. Ideje haza menni és felrázni az emberek életét. Újra a mindennapokra koncentrálni. Visszavenni a hatalmat amit néhány pöcs úgy érzett azonnal elvehet ha engem bevarrnak. Meg kell mutatni ki az úr Los Angelesben. Mondanám,hogy a pénz beszél, kutya ugat. De mindenem amim van önerőből jött létre. A nevemet sem tudták mikor néhány évvel ez előtt betettem a lábamat a városba. Szóval nem fogom hagyni, hogy pár idióta úgy érezze mindent elvehet tőlem. A főnök... - Oh Istenem de jó érzés erre gondolni! - Megérkezett. Bizzle újra átveszi az uralmat!

11 megjegyzés:

  1. A The Twins blogodat is rendszeresen olvasom,és ezt is fogom.Egyszerűen imádom az írásodat!.:) Kérlek hozd hamar a követekező részt!.:) Szeretem mikor Justin rossz fiú,valahogy az közelebb áll hozzám,mint a híres karaktere.:) Szóval siess!.:) #písz puszi.:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök,hogy mind a két blogomnak rendszeres látogatója vagy. Isten tartsa meg a jó szokásodat! ( :D )
      Valahogy én is vágytam arra,hogy Justin egy igazi, vérbeli rossz fiú legyen, tele zűrökkel. Már készül az első rész. Legyetek résen! ;)

      Törlés
  2. Sajnálom, hogy nem lehet egyelőre feliratkozni. Mindenesetre követni fogom a blogot, mert imádom az írásod! Ölel: Naomi B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Voltam olyan kitartó és megoldottam nagy nehezen. Szóval már bátran fel lehet iratkozni!
      Örülök, ha követni fogsz engem és Bizzlet, annak meg még jobban,hogy szereted az írásomat! :)

      Törlés
  3. Drága HeartBreaker!

    Engem már a Selena&Justin történetednél sikerült megfognod és azóta olyan vagy te nekem (vagyis inkább az írásaid), mint a legédesebb drog, melynek képtelenség ellenállni. Imádom, ahogyan a betűket szavakká, majd mondatokká formázod. Úgy érzem, hogy te vagy az, akinek érdemes lenne komolyabban is foglalkoznia ezzel a blog témával, mert amiket te itt leművelsz az valami eszméletlen. Bár nem szeretném, hogy mind ez, amit ide írok szimplán és csak a nyalizásról szólna, mert nem annak szántam. Egyszerűen muszájnak érzem kinyilvánítani a véleményemet, hogy érezd, kib*szott jó amit csinálsz.
    De természetesen minden bloggernek, illetve bloggerínának van egy - az olvasó számára idegesítő és olykor lehangoló - szokása, mégpedig a kitartás. Úgy érzem, hogy azt, amit csinálsz szereted csinálni, viszont nem vagyok elég elszánt ahhoz, hogy mindezt, amibe belekezdtél véghez is vidd. Én például még a mai napig reménykedve várom, hogy mikor veszed rá magad és hozol nekem, illetve a többi olvasótársamnak egy újabb részt a "You-re my everything"-be...
    Na mindegy. A lényeg a lényeg: Remélem, ez alkalommal végig csinálod azt, amit elkezdtél és nem adod fel! (:

    Üdv,
    Heaven Coyer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Heaven Coyer!:)
      Öröm látni újra a nevedet a kommentelőim között. Annak is örülök,hogy megkerestél a magán profilomon, Facebookon. Annak meg végképp örülök,hogy elmondtad a véleményedet számomra. Sokat jelentenek a kedves szavak és az építő kritika is.
      Mint egy drog? Azt hiszem ez életem eddigi egyik legnagyobb dicsérete! Nagyon szépen köszönöm. Igyekszem hatásos drog maradni.:)
      Igen.A kitartásom meghanyatlik. Sok blogom volt amibe csak úgy belekezdtem. Ilyen sajnos a "You are my everything" nevet viselő Jelena sztorim is. Az elején imádtam de most... nem tudom elképzelni, hogy azt írjam. De azért igyekezni fogok!:)
      Ezt a blogot és a The Twinst szeretném végig csinálni. Remélem lesz hozzá erőm. Ti kelleni fogtok hozzá! :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszik a prológus, kíváncsian várom hogy hogyan folytatod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha tetszik. Igyekszem a folytatást hamar hozni!:)

      Törlés
  5. Szia!
    Csak így tovább a blogoddal! Van egy meglepetésem ----> http://schylerharryfanfiction.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Uristen,most kezdtem el a blogot es egyszeruen imadom. <3 nagyon de nagyon jol irsz <3 te leszel a pelda kepem <3

    VálaszTörlés